Σχετικά

Σχετικά με το Ellanion Studios

Το συγκρότημα Ellanion Studios  στην Αίγινα αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση που έχει ως σκοπό την φιλοξενία των επισκεπτών με ποιότητα σε ένα οικείο και φιλόξενο περιβάλλον. Κατασκευασμένα στις αρχές του 2017 παρέχουν στον επισκέπτη τις ανέσεις ενός σύγχρονου διαμερίσματος και τις ιδανικές συνθήκες για μακρά ή σύντομη διαμονή. 

Η Ιστορία Πίσω Από το Όνομα

Η ονοματοδοσία του συγκροτήματος προήλθε από το τοπωνύμιο περιοχής της Αίγινας και συγκεκριμένα του υψηλότερου βουνού του νησιού που ονομάζεται Ελλάνιον Όρος, εκ του Ελλανίου Διός ιερού που βρισκόταν στους πρόποδες του βουνού κατά την αρχαιότητα.

Συγκεκριμένα το προσωνύμιο του Διός Ελλάνιος προήλθε κατά την μυθολογία από την εποχή της μεγάλης σύγκρουσης. O ιερός άρχοντας του Φωτός Ζευς, παρέλαβε μαζί με την ουράνια πολιτεία «ΦΟΙΝΙΞ», τους πλέον εκλεκτούς πανεπιστήμονες και έμπειρους πολεμιστές, τους ΔΡΑ-ΒΙΔΕΣ από την Ανδρομέδα, τους ΑΡΕΙΟΥΣ από το ΣΕΙΡΙΟ, τους ΜΙ-ΝΥΕΣ από τις ΠΛΕΙΑΔΕΣ και τους ΓΑΡΑΜΑΝΕΣ από τον ΩΡΙΩΝΑ. Όλοι ανδρομέδειοι ελλάνιοι γόνοι «Ε», με τελικό προορισμό τη ΓΑΙΑ.

Ελλάνιος στην γλώσσα των ουρανών σημαίνει «ΦΩΤΕΙΝΟΣ» και δηλώνει την καταγωγή αυτών που προέρχονται από την πιο φωτεινή αστρική περιοχή του Γαλαξία την Ανδρομέδα, η οποία ονομάζεται «ΕΛΛΑΝΙΑ» (ΦΩΤΕΙΝΗ) και είναι η πρώτη περιοχή του Γαλαξία που εποίκησε ο Ιερός Άρχοντας Φωτός Ζευς.

Το έντονο και διαυγές φως είναι ένα από τα χαρακτηριστικά της Αίγινας το οποίο βρήκαν ιδανικό και ιδιαίτερο μερικοί από τους σημαντικότερους εικαστικούς που έζησαν και δημιούργησαν στην Αίγινα όπως οι Καπράλος, Μόραλης, Νικολάου και άλλου μεγάλοι των γραμμάτων και των τεχνών.

Το φως ακόμα είναι το κεντρικό σύνθημα της προωθητικής καμπάνιας της Αίγινας που έχει ως σύνθημα «Life is Light».

ΣΠΙΤΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

Το Ellanion Studios στην Αίγινα προσφέρει υψηλής ποιότητας φιλοξενία παρέχοντας στον επισκέπτη ανέσεις σαν αυτές που απολαμβάνει και σε ένα κανονικό σπίτι.

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ

Το συγκρότημα Ellanion Studios βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Αίγινας, σε μικρή απόσταση από το λιμάνι του νησιού και κοντά σε όλα τα σημεία ενδιαφέροντος.

ΝΕΟΔΜΗΤΑ STUDIOS

Το Ellanion Studios κατασκευάστηκε στις αρχές του 2017 με γνώμονα την άριστη φιλοξενία των επισκεπτών και με κατεύθυνση τις παροχές για πολυήμερη διαμονή.

Διαμονή στο Ellanion Studios

Κάντε την κράτηση σας άμεσα στο Ellanion Studios και απολαύστε την φιλοξενία που μόνο εμείς μπορούμε να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας. Γνωρίστε την Αίγινα μαζί μας!